divendres, 30 de maig del 2014

Es basquet

Vaix cumensar basquet quant anava a P-3. Antes sa sistella tenia de alsatda 1,80 i tenia sa pilota del nombra 3 que era mes petita, ara sa sistella del nombre 2,60 i ara tenc sa pilota del 5.Ara vaix amb els grosus i som pre-nimis i ja no feim jocs numes entrenam. Mun para tambe jugava a basquet quant era petit.

Tomeu



divendres, 16 de maig del 2014

Els invents

Dimarts pasat vaig fe una  conferensia sobre els invents. A jo me egrade resicla i fer invents. Un die vaig du une capse feta meva le escole. Els invents san anat millurant per esempra el primer movil pesave un kilo i el vian de durcom una moxila.

Clara

Els goril-les

Dimarts pesat vaig fer una conferensia sobre Els goril-les. Tenen ses potes de devant mes llargues,es caretzerize per tenir dents mes groses ce noltrus.

David


divendres, 9 de maig del 2014

El cavall menurqui

Vaig fer la confarencia del cavall menorqui.Elcavall es mamifer bartebrat i ervivor tanbe de bon caracter.El cavall sempra cumensa emb una lletra diferent.Els guarniments per quelcar el cavall son sella retranque pitral brida riendes i caixer


A

nna

El futbol

Vaig fer la conferensia del futbol. El futbol es un joc ce megrade molt. Un die vaig anar a Barcelona e veura el Barse. Un dia vaig anar a se platja em el meu ecip de futbol. Abans de cade pertit  escelfam un pucet.

Marc






divendres, 2 de maig del 2014

Instruments

Jo som n'Aïda i us esplicare el saxofon. Te tres parts: bucilla, tudell, cos. Canya, claus, campana. Serveix per inventar cansons, sortir a se bande , i menus jugar.


Jo som n'Agnès i us esplicare la flauta travesera. Es un instrument de vent-fusta. La flauta te tres parts: El cap, el cos i els peus. El cap es on hi ha l' embucadura que es alla on sonam.


Agnès i Aïda


El guepard i els moixos

Som na Cristina i us vull explicar l'embaras de les femelles de moixos dura 63 i 64 dies. Menjen peix, pinso, carn, i altres coses.
Som na Noelia i us vull explica els guepards. Els guepards viuen a la savana  i estepa, mengen gaseles, cunis, llebres, i cries de zebra. Els guepards es reprodueixen tot l'any.

Cristina i Noelia