divendres, 28 de març del 2014

El dentista

Ai vaig anar al  dentiste a Alaior. Me va dunar fluor parque tengi les dents be.


ISRAEL

Am anad al dentista

Air dijous vam anar a Alaior a nes dentista. I vam anar amb un bus, tambe van venir el altre grup de segon. Quan vam arribar a es dentista vam llegir contes mentras esparavem per entrar. Quan eram dins sa dentista mus va mirar sa boca a veura si teniam caries. Despres mus va donar bestant de fluor. Finalment vam anar a juga al parc.

Cristina i Aitor


divendres, 21 de març del 2014

Notisies de l'espai

Ecesta satmana am sabut que elguns astronums an descubert un sol molt enfore de noltrus. Acet sol es 1300 vegades mes gros ce el nostru. Quina calor que deu fer!!!!!
Air va comensar la primavera.

Clara i David



divendres, 14 de març del 2014

Les obres de teatre de tercer

Air dijous vam anar a veure dues obres de teatre que van preparar els i les alumnes de tercer. Una obre se deia L'arbre testimoni i l'altra Els tres hereus. Eso eran dos amics grangers que van trobar una bosa de or i un granger  va dir que l'amagesin a un abra i es cap de un any su van mirar i no ei era perca un granger u avia agafat. Eso era un rei i una reina que tenien tres fills, i un dia els i va dir a nes princeps que amb una pesa d'or la guardesin. La que mus va agradar mes va ser la de L'abra testimoni.

ANNA I NOELIA





divendres, 7 de març del 2014

Vam fer un gravat

Dimecres  pesat vam anar a Alaior a Xalubinia. Vam fe un gravat. Prime ems van donar un carto petit i despues amb cartolinas retallaven figures i despues les eferrabam les figures. Despres vam pusar cola i perca axuges mes rapit amb un secado o vam aixugar. I despues vam posar un altra pegamento mes fort i despres o vam tornar a aixugar. A cuntinuasio vam pusa culos hi havia tres colors vermell, verd i mostaza. I despres u vam posar dins una maquina i posabam un paper en blanc i despues en es paper blanc sortia es dibuix amb mes colos que es colors que haviam triat. I vam xala molt.

Marc i en Toni .