dimarts, 26 de febrer del 2013

contes musicals

Fa une setmana vam anar a veure contes musicals.   Vam  anar a  nes  mengado  de  se escola  i  vam asculta 4  contes :: Cuc boti boti, En Patufet, Se retete presumida, Se tortuge i le llebre.mus  va grada  molt  parca es  Cuc botiboti  butaba  de  munt de es  caps  de tots .







Laia , Eki Sol.   

dimarts, 19 de febrer del 2013

"Wind the bobbin up"

Per veure els vídeos de la cançó "Wind the bobbin up" feis CLIC AQUÏ.
A més a més anireu al blog d'anglès de l'escola i a la columna de la dreta (etiquetes/labels/tags) podreu clicar damunt PRIMER i veure entrades que hem fet servir a l'aula per aprendre anglès.

Carnaval

Divendres pasat dia 8 de febrer vam fer carnaval a lascola. Mus vam disfresa de moltes cosas: vells, vellas, fillats petits, mamas ambaresadas, papas, rocers, etc.Vam anar a fer una volta per es carrer, vam fe  una rua per Ferreries. Vam cumprar menjar des fillets grosus.

Aitor, Luc, Agnés

dimarts, 12 de febrer del 2013

Sore del conta

Cade dijous un cumpany o cumpanya du un llibre de casa o de clase. Mus esplica el conte ca llajit a ca seva. Na Juana esplica es conte i noltrus cuant santim ses peraules u rudajam am llapis.

Noelia, Clara i David

dimarts, 5 de febrer del 2013

Cançó "Febrer a l'inrevés"

EN PEVILI

En Pevili es un follet molt patit i molt trapella. Li pasaven moltas coses rares com per exemple un dia dins sa cuina es va trobar una bode dun all i una seba.Tambe iavie uns retulins que llenegaven emb oli.

LAIA, AIDA, EKI SOL, LUCA, MARC I CLARA

Cançó "El cos"